Bal Międzypokoleniowy

Wiosna się zbliża, a my wspominamy z uśmiechem nasze ostatnie wydarzenie, czyli Bal Międzypokoleniowy!

Było pięknie i kolorowo. Zabawę rozpoczęliśmy od robienia masek karnawałowych. W międzyczasie zorganizowany był konkurs wiedzy o Krakowie, gdzie można było wygrać wspaniałe nagrody, jak wyjścia do teatru, kawiarni, restauracji, metamorfozę u fryzjera, bluzy, gadżety, itp.

Następnie, jak już wszyscy mieli gotowe przebrania, prezenty w ręce i spróbowali pysznego cateringu przygotowanego przez Bal, zaczęły się tańce i śpiewy przygotowane przez Senior Gospel. Przypomnieliśmy sobie takie piosenki, jak: Niech żyje Bal, Mam chusteczkę haftowaną i wiele więcej! Ponadto, specjalnie na tę okoliczność, chór Senior Gospel przygotował piosenkę o naszym Balu Międzypokoleniowym.

Dorośli tańczyli wraz z dziećmi, taka integracja wszystkim bardzo się podobała, co nas cieszy, bo o to właśnie chodzi! Najlepsze zabawy to takie, gdzie spotykają się różne grupy wiekowe, gdzie można porozmawiać na nowe tematy, poznać punkt widzenia osób starszych czy młodszych, zatańczyć wspólnie do dawnych przebojów, czy modnych piosenek z radia.

Zabawa trwała do samego rana przy rytmach szalonego DJ’a Wakeup.

Wszystkim dziękujemy za przybycie i obiecujemy, że to nie ostatnia tego typu impreza.

Pobalujemy jeszcze nieraz!

Wasz Czas Wolny

Wielkie podziękowania kierujemy do wszystkich naszych sponsorów i współorganizatorów:

Cisco , Bal , Zabłocie, Krakowskie Centrum Seniora

Księgowość Polska, FitNOW, Improkrk, Twoje Day Spa, Zarysowana Wu dla be my art, Mo-ja cafe, Coffeece, Cafe ManekinPizzeria Fresco, Caffe Avanti, Mardosz Latyński Hair Design, Pochlebstwo, Mocak, MISBHV, Lipowa 6F Krakó Slow Wines, Freshmarket ul. Przemysłowa 4, Saturn Fitness, Winnacja, Ambasada Śledzia , Kurant, Hindus

A tutaj filmik, na którym możecie zobaczyć  jaka była świetna zabawa!

Opslået af Fundacja Czas Wolny på 13. februar 2017