Czas na Zimowe Warsztaty!

7 grudnia 2016, w BALu na naszym ukochanym Zabłociu, udało nam się zorganizować wspaniałe warsztaty dla najmłodszych i dla ich rodziców!

Dzieci pracowały dzielnie przy trzech różnych stołach, przy jednym upiększały świąteczne pierniczki, z których połowa wylądowała w brzuchach od razu 😉 ! Przy kolejnym przygotowywały piękne bombki na choinkę, kreatywności nie było granic! Przy trzecim stoliku można było przygotować kartkę dla najbliższych i wysłać od razu, żeby dotarła na Święta. Wszyscy, zarówno My – animatorki 🙂 jak i dzieci bawiliśmy się fantastycznie!

W tym czasie rodzice mieli chwilę dla siebie i mogli dać upust swojej kreatywności przygotowując przepiękne stroiki świąteczne pod czujnym okiem Sylwii Gach i Joanny Chmielewskiej.

Bardzo wszystkim dziękujemy za przybycie i nie możemy się doczekać kolejnych warsztatów i wspólnych spotkań!

Szczególne podziękowania dla naszych nieodłącznych partnerów – Cisco <3 , BAL na Zabłociu oraz dla wyżej wymienionych Sylwii i Joanny za przygotowanie niezapomnianych warsztatów.

Wasz Czas Wolny